Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Вибираємо кутовий диван: 5 цінних порад

Можливо кожен з вас погодиться, що вибір оптимальної речі, визначає її довговічність. Дана стаття буде цікава для тих, хто готовий купити диван, але не знає на чому акцентувати свою увагу.

Отож вам треба запам'ятати 5 простих кроків. Готові? Тоді розпочнемо.

диван диван диван

 

Перше, що треба зробити, це визначитися з розміром і формами.

Адже якщо ви купите занадто великий, а кімната у вас маленька, то він викличе проблеми, перешкоди в проході, брак місця, а якщо у вас діти, їх лоби будуть завжди розбиті. На наш погляд найкращим рішенням у такій ситуації є кутовий диван, з приємним бонусом у вигляді невеликого столика. Нехай він буде середнього розміру. Завжди пам'ятайте про розміри своєї кімнати, візуалізуйте його в своїй голові, так буде простіше відкинути непотрібні моделі.

 

Друге - це система трансформації.

Є три найпоширеніші види: поворотний, розкладний, викочування. Головне зрозуміти для яких цілей призначені дивани, можливо просто для прийому гостей, або ж для щоденного сну. Від відповіді на це питання залежить наступний крок.

 

Третє - каркас.

Найбільш екологічним, довговічним і найкращим вважається каркас з дерева. Менш витратним в ціновому діапазоні, буде береза і сосна. Якщо вибирати вже зовсім економ, то звичайно ДСП, це ніщо інше як аналог натуральної деревини. Звичайно, з приводу даного матеріалу існують забобони, мовляв він для здоров'я поганий. Варто пам'ятати, що це тирса і стружка, склеєна між собою речовинами не токсичного походження.

 

Запишіть:

  • Ваша мета економія - ДСП.
  • Шукайте довговічність - каркас з дерева.
  • Часті переїзди - метал.
  • Спальне місце для дитини - варіант бескаркасного типу.

 

Четвертий крок - наповнювач.

Почнемо з дешевого: поролоновий... Єдиний його мінус - не довговічний.

Тому не варто економити на собі самому і своєму здоров'ї. Друге місце віддамо пінополіуритану. І найоптимальніший варіант - незалежний пружинний блок. Так, він дорожчий, але він найкращий. Комфортно, зручно, спальне місце підлаштовується під будову вашого тіла, створюється відчуття сну на повноцінному ліжку. Ідеальний варіант на кожен день.

 

І в завершенні варто відзначити оббивку.

Безумовно беріть ту, що сподобається вам. Але не забувайте про мінуси: світлі тони дуже брудняться, а бруд, пил, шерсть тварин, зіпсують зовнішній вигляд. Складність виду тканини передбачає догляд. Пам'ятайте про це! Колірних рішень і фактур в наш час дуже багато, з асортименту на ринку ви завжди підберете щось своє.

Пройшовши через п'ять етапів підготовки, можемо з упевненістю сказати, що ви зробите правильний вибір на користь себе або своїх близьких людей.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: